Skip to main content

Az árnyékoló, amely egyszerre modern és megnyerően klasszikus. A reluxa vízszintes kontúrokkal díszíti az üvegfelületeket és szinte egy mozdulattal árnyékol.

A reluxa hagyományos árnyékoló típus, azonban mindmáig megállja a helyét a modern és klasszikus stílusú otthonokban egyaránt. Ezen kívül ajánlott irodák, éttermek, szállodák vagy panziók részére is. Sokak szemében kedvelt árnyékoló típus, amely nagy üvegfelületek árnyékolására is alkalmas, továbbá távol tartja az UV sugarakat.

Az alumínium lamellák általában hosszú élettartamúak, nem fakulnak, és nedves környezetben is jól alkalmazhatóak tekintve, hogy nem penészednek. Tetszetős megjelenést kölcsönöz a belső tereknek, emellett a lamellák különböző szögben való beállításával a fénybeáramlás is jól szabályozható.

A fareluxa a természetes anyagokat és a modern designt kedvelők ideális árnyékolója.

A fa reluxa öltöztet! Megszépíti a helyiséget. Fa reluxa használatával a bejövő fény mennyisége nagyszerűen szabályozható és a kapcsolat a külvilággal is megmarad. A beláthatóság a lamellák megbillentésével egyszerűen korlátozható. A lamellás árnyékolók csoportját erősítő, hangulatában textillel nem pótolható hatású, sajátos mikro-flórát kölcsönöz a természet hódolóinak. Az alumínium reluxa több mint száz, a fa reluxa viszonylag kevés színeiből is nagyon egyedi, hangulatos felületek alakíthatóak. Fa reluxát jelenleg trópusi fa, bambusz és európai származású bükk és tölgy anyagból gyártunk garanciával. A reluxa 25-és 50mm-es lamellákból készül. A nádból és trópusi fából készült reluxák maximális szélessége 180cm, magassága 240cm. Ezen árnyékolók kezelése, mozgatása , zsinórral illetve Somfy motoros vezérléssel.

Alkalmazhatóságának sokoldalúságáról néhány példa: éttermek, kávézók, télikertek, loggiák, kirakatok exkluzív háttere.

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

Referenciák

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!