Skip to main content

A szúnyoghálók ma már elengedhetetlen kiegészítői egy ingatlannak. Biztosítják a szabad légáramlást a házban és kívül tartják a nem kívánt apró betolakodókat. Szinte bármilyen nyílászáróra lehet ma már szúnyoghálót szerelni, legyen az ajtó vagy ablak. Választhatunk fix, eltolható, rolós vagy akár a hagyományos zsanéros típusok közül. A szürke üvegszál hálónak köszönhetően az emberi szem számára alig láthatóak, így minimális mértékben korlátozzák csak a kilátást. Szúnyoghálóink alumínium keretesek és üvegszövet rovarhálósak.
A szerkezet anyagának köszönhetően erősen UV álló.
Keretszín: fehér,barna – azonban a RAL szín skála alapján bármilyen színre szintereztethető
Üvegszövet szín: világos szürke- fehér,fekete,csíkos felár ellenében

Textil opció:
-kutya-macska háló
-alumínium háló
-pollenháló

Típusok

Fel-le húzható, mobil szúnyogháló ablakra

A rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, tokja a redőnytok alá kerül felszerelésre. A lehúzható szúnyogháló előnye a fix változattal szemben, magas ablakokra is felszerelhető. Rolós lehúzható szúnyogháló lehúzó zsinórral valamint 2 fogantyúval van felszerelve, ami megkönnyíti használatukat.
Hálója cserélhető, ezért ez a szúnyogháló típus hosszú távú befektetés. Tokja 45×45 mm, a lefutósín 32×20 mm. A hálót a tokba beépített rúgó állandóan feszesen tartja, ezért azt a szél nem tudja kifújni.

Oldalra húzható rolós szúnyogháló

Vízszintes irányban működtetjük. 120 cm-es ajtószélességig az egytokos, 120 cm ajtószélesség felett pedig a dupla tokos kivitelt szereljük.  Az ajtó tökéletes záródásáról a fogadó profilban található erős mágnes gondoskodik.

Pliszé szúnyogháló

Ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos rovarhálóval szemben a pliszé szúnyogháló, mely nevét a háló plisszírozott kialakításáról kapta.

Térhódításának legfőbb oka, hogy igényeink is egyre inkább nőnek. Szeretnénk élvezni a szabad kilátást, a manapság közkedvelt hatalmas üvegajtókat szeretnénk rovarbiztossá tenni, miközben stílusos megoldást keresünk. A praktikussági szempontokat sem szeretnénk háttérbe szorítani, mint a strapabíróság, könnyű karbantartás, csendes és gördülékeny működés. Ezért megszületett a pliszé szúnyogháló rendszer, mely az Ön igényeihez igazodva lett kifejlesztve.

A pliszé mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható.

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

Referenciák

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!