Skip to main content

Erős extrudált tokozattal és veranda leadlefutósínnel rendelkezik. Fix váza lehetővé teszi szélnek jobban kitett helyeken történő alkalmazását is. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. Kívánságra, vagy gyengébb falszerkezetek esetén, lábakkal megerősített, vagy önálló lábakon álló rendszert is biztosítani tudunk.

Működtetés:
A verandák működtetése elektromotorral történik, hiszen a magasan elhelyezkedő tetőfelületek árnyékolóinak manuális kezelése problémás lehet. Az elektromos rendszerekhez időjárásfüggő vezérlések is rendelhetők.
Mozgatására zsinóros vagy bordásszíjas megoldást kínálunk.

Textilek:
A veranda ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. Télikert árnyékolóra leggyakrabban alkalmazott ponyvák a katalógus színmintájában szereplő egyszínű textilek, de azonos árban választható az Umbroll színsor bármely más színe is.

Szerkezetszínek:
A szerkezetek alapszíne a RAL 9016, de felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhető.

Rendelhető extra felszerelések:
-szélérzékelő
-fényérzékelő
-esőérzékelő
-dekorvilágítás
– terasz fűtés, hűtés

Típusok

1. VERANDA napellenző:
az egyik legnépszerűbb télikert árnyékoló. A szerkezetet elsősorban sík tetőfelületek külső árnyékolására tervezték.
A ponyvafelület mozgatását és feszítését egy zsinóros mechanizmus végzi, mely több csigán keresztül vezetett, rugós megfeszítésű. A ponyva és a zsinórzat feltekerését azonos tengely látja el. A tekeredésből adódó méret eltéréseket a zsinór és a ponyva között a rugós mechanika kompenzálja. A tetőhöz konzolokkal rögzítettek a lefutó sínek, melyekben a homlokprofil görgőkkel mozog.

A szerkezet az 50-60 km/h-s szelet is elviseli, azonban célszerű ellátni szélkerekes érzékelővel és esőérzékelővel.

A napellenző és az árnyékolandó felület között a levegő szabad mozgásának köszönhetően, az üveggel határolt helyiségben a hőmérséklet eredményesen csökkenthető.

Jellemzők:
Konzolok: 2,5 m-ig 4 db, 2,5 m felett 6 db
Ponyvacső átmérő: 78 mm
Tokozat: tokajtóval ellátott extrudált profil
Maximális szélesség: 5,0 m
Maximális kinyúlás: 5,0 m
Alapáras motor típus: kapcsolós
Árnyékolható felület maximum 20 m2

2. WALL-SIDE:
A veranda árnyékoló falról induló, lábakon támaszkodó változata. A lábak a típushoz tartozó teljes szerkezet részét képezik. Tetszetős, modern megjelenése miatt rendkívül népszerű a vásárlók körében.

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

Referenciák

Ponyva színminta

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!